Crohnsite.be

Op deze website vind je informatie over de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Ook proberen we tips te geven en volgen we de laatste ontwikkelingen rond beide ziekten.

 

 

Crohn en colitis ulcerosa

De ziekte van Crohn en colitis ulcerosa zijn ongeneeslijke darmziekten. De oorzaak is voorlopig nog onbekend, hoewel een overactief immuunsysteem waarschijnlijk een belangrijke rol speelt. 
 
 

Vragen?

Herken je je in de symptomen of heb je medische vragen bij wat je gelezen hebt op de website? Wij zijn geen artsen, ga daarom met je vragen naar je huisarts of darmspecialist. 

donderdag, 10 december 2015 14:13

Gratis plaspunten in de provincie Antwerpen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

plaspunt Het bestuur van de provincie Antwerpen gaf (op aangeven van Provinciale Ouderenadviesraad (POR)) zijn fiat om het initiatief van gratis plaspunten uit te rollen in de hele provincie Antwerpen. Horecazaken in de provincie Antwerpen krijgen de kans om zich op te geven als Gratis Plaspunt. Iedere bezoeker kan dan tijdens de openingsuren van de zaak, gratis en zonder aankoopverplichtingen, gebruik maken van het toilet. Ook voor darmpatiënten is dit initiatief natuurlijk welkom. De deelnemende horecazaken zijn te herkennen aan het logo.

Gelezen: 2265 keer Laatst aangepast op maandag, 18 juli 2016 13:08

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: World IBD Day 2016 »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.